Smakowanie świata
Wyprawy śladami smaków, aromatów, barw i kompozycji. W każdym odwiedzanym miejscu próbujemy lokalnych specjałów. Dodatkowo oferujemy wyjazdy degustacyjne, szlakiem wina, piwa czy whiskey.
Proste lokalne dania czy wykwintne wielodaniowe menu przygotowywane przez znanego szefa kuchni? A może wizyta na lokalnym targu i własnoręczne przygotowanie kilku dań z pomocą mieszkańców lub lokalnych kucharzy? Oczarujemy różnorodnością gastronomicznych możliwości. Pomożemy odkryć nowe smaki i wskażemy trendy kulinarne, posmakujemy tego, co w różnych miejscach jedzą zwykli ludzie. Możesz samodzielnie zrywać listki herbaty, wycisnąć sok z winogrona bądź wyprodukować własną buteleczkę single malt. Śniadanie na tarasie z widokiem na Etnę, lunch w przedziale restauracyjnym Orient Expressu, a kolacja na plaży przy blasku pochodni. Miejsca, w których będziesz spożywać posiłki z pewnością Cię zaskoczą.